Kim Snapper sluit zich aan bij de avonturiers

Foto: Kim Snapper

Nog een Amersfoort die graag mee wil doen met Expeditie Robinson. De avontuurlijke Kim Snapper wil graag nog wat zaken van haar bucketlist afstrepen en pakt het tactisch aan.

“Een wereldreis maken met een caravan, slapen in de buitenlucht in een woestijn onder een prachtige sterrenhemel én een filmpje opnemen terwijl ik op een paal sta – deze dingen kan ik allemaal afstrepen van mijn bucketlist. Maar overleven op een onbewoond eiland, uithoudings- en eetproeven uitvoeren, 5 weken lang leven op cassave, vis, insecten en kokosnoot heb ik helaas nog niet kunnen afstrepen. Help mij en stem – zodat ik binnenkort ook deze items van mijn bucketlist kan afstrepen!”

Voor het eerst kunnen dit jaar niet- bekende Nederlanders deelnemen aan Expeditie Robinson. Kim wil ook graag een plek in de Top 50 bemachtigd. Met een filmpje moeten de deelnemers zich in de Top 50 weten te te plaatsen. De klassering wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat iemand heeft gehaald. Naast deze Top 50 kiest een jury nog eens 50 kanshebbers. Deze 100 gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk bij de laatste vier personen te eindigen, die samen met een groep BN’ers daadwerkelijk deelnemen aan Expeditie Robinson.

De 27-jarige Kim ziet zichzelf wel vijf weken op een onbewoond eiland zitten.Maar daarvoor heeft ze wel uw stem nodig. Gunt u Kim een plekje in de Top 50? Dan kan ook zij uw stem hard gebruiken!

Stap 1: Klik op deze link www.expeditierobinson.nl/profile/1275

Stap 2: Klik op “stemmen”!

Stap 3: Bevestig uw stem via de mail

Lees ook:
– Amersfoortse Marieke Borg strijdt om plek in Expeditie Robinson
– Tweede Amersfoortse kandidaat Expeditie Robinson
Yendor Lambrechts derde Amersfoortse kanshebber Expeditie Robinson
– Kandidaat nummer 4 Expeditie Robinson
– Danielle Schuur 5e kandidaat Expeditie Robinson
– Ook Quinten Michels wil naar Expeditie Robinson
Hooglandse mengt zich in de strijd

Reacties