Kandidaat nummer 4 Expeditie Robinson

Foto: Marc van der Heijden

De vierde Amersfoorter die graag mee wil doen aan Expeditie Robinson is Marc van der Heijden. Bijna BN’er, teamplayer en avonturier.

“Van jongs af aan heb ik al mee willen doen aan Expeditie Robinson! En na vele jaren met BN’ers hoef ik mezelf niet langer op de bank te verbijten. Ik wil graag ervaren hoe het is om mezelf elke dag weer fysiek en mentaal op de proef te stellen. Uiteraard alles met een beetje humor.”

Voor het eerst kunnen dit jaar niet- bekende Nederlanders deelnemen aan Expeditie Robinson. Marc is de vierde deelnemer uit Amersfoort die graag een plek in de Top 50 bemachtigd. Met een filmpje moeten de deelnemers zich in de Top 50 weten te te plaatsen. De klassering wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat iemand heeft gehaald. Naast deze Top 50 kiest een jury nog eens 50 kanshebbers. Deze 100 gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk bij de laatste vier personen te eindigen, die samen met een groep BN’ers daadwerkelijk deelnemen aan Expeditie Robinson.

Yendor Lambrechts heeft in ieder geval geen hoogtevrees. Voor zijn filmpje klom hij in de hoogste paal die hij kon vinden. Gunt u Yendor een plekje in de Top 50? Dan kan ook hij uw stem hard gebruiken!

Stap 1: Klik op deze link www.expeditierobinson.nl/profile/1111

Stap 2: Klik op “stemmen”!

Stap 3: Bevestig uw stem via de mail

Lees ook:
– Amersfoortse Marieke Borg strijdt om plek in Expeditie Robinson
– Tweede Amersfoortse kandidaat Expeditie Robinson
Yendor Lambrechts derde Amersfoortse kanshebber Expeditie Robinson

Reacties