Yendor Lambrechts derde Amersfoortse kanshebber Expeditie Robinson

Foto: Yendor Lambrechts

Yendor Lambrechts is de derde Amersfoorter die zich in de strijd mengt om mee te dingen naar een plek bij Expeditie Robinson. Yendor ziet zichzelf zelfs als potentieel winnaar.

“Al vanaf kinds af aan ben ik een kleine avonturier. Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar nieuwe omgevingen en ben nergens bang voor. Ik denk dat als ik mee zou doen zelfs kans heb om te winnen. Ik ben daarnaast een goede teamspeler en ik kan ook een goede leider zijn.”

Voor het eerst kunnen dit jaar niet- bekende Nederlanders deelnemen aan Expeditie Robinson. Marieke Borg en Anders Wolhar gingen Yendor al voor met hun filmpje. Het filmpje is namelijk de sleutel tot een plek in de Top 50. Met een filmpje moeten de deelnemers zich in de Top 50 weten te te plaatsen. De klassering wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat iemand heeft gehaald. Naast deze Top 50 kiest een jury nog eens 50 kanshebbers. Deze 100 gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk bij de laatste vier personen te eindigen, die samen met een groep BN’ers daadwerkelijk deelnemen aan Expeditie Robinson.

Yendor Lambrechts heeft in ieder geval geen hoogtevrees. Voor zijn filmpje klom hij in de hoogste paal die hij kon vinden. Gunt u Yendor een plekje in de Top 50? Dan kan ook hij uw stem hard gebruiken!

Stap 1: Klik op deze link www.expeditierobinson.nl/profile/1019

Stap 2: Klik op “stemmen”!

Stap 3: Bevestig uw stem via de mail

Lees ook:
– Amersfoortse Marieke Borg strijdt om plek in Expeditie Robinson
– Tweede Amersfoortse kandidaat Expeditie Robinson

Reacties