Tweede Amersfoortse kandidaat Expeditie Robinson

Foto: Anders Wolhar

En ook Anders Wolhar doet een gooi naar een plekje bij Expeditie Robinson. De Amersfoortse kunstenaar wil één van de vier plekken bemachtigen die dit jaar open gesteld zijn voor niet-bekende Nederlanders.

Voor het eerst kunnen dit jaar niet- bekende Nederlanders deelnemen aan Expeditie Robinson. Naast Marieke Borg is er nog een Amersfoorter die zijn filmpje in heeft gestuurd: Anders Wolhar. Het filmpje is namelijk de sleutel tot een plek in de Top 50. Met een filmpje moeten de deelnemers zich in de Top 50 weten te te plaatsen. De klassering wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat iemand heeft gehaald. Naast deze Top 50 kiest een jury nog eens 50 kanshebbers. Deze 100 gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk bij de laatste vier personen te eindigen, die samen met een groep BN’ers daadwerkelijk deelnemen aan Expeditie Robinson.

Anders Wolhar laat in zijn filmpje zien dat hij aardig handig is en met zijn leus ‘Stem Anders’ mengt hij zich vol in de strijd. Gunt u Anders een plekje in de Top 50? Dan kan hij uw stem hard gebruiken!

Stap 1: Klik op deze link http://www.expeditierobinson.nl/profile/878

Stap 2: Klik op “stemmen”!

Stap 3: Bevestig uw stem via de mail

Lees ook:
– Amersfoortse Marieke Borg strijdt om plek in Expeditie Robinson

Reacties