Hooglandse mengt zich in de strijd

Foto: Annemay Elsinghorst

Niet alleen in Amersfoort leeft Expeditie Robinson. Ook de Hooglandse Annemay Elsinghorst ziet zichzelf graag terug in het populaire survivalprogramma.

“Eindelijk komt er een aflevering dat ook wij mee mogen doen! Omdat veel mensen om me heen zeggen dat ik het toch niet vol hou wil ik me daarom op deze manier bewijzen dat ik een echte Robinson ben! Kom maar op met deze leuke/gave uitdaging! Vind je ook dat ik in Robinson moet stem dan op mij!”

Voor het eerst kunnen dit jaar niet- bekende Nederlanders deelnemen aan Expeditie Robinson. Annemay uit Hoogland wil ook graag een plek in de Top 50 bemachtigd. Met een filmpje moeten de deelnemers zich in de Top 50 weten te te plaatsen. De klassering wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat iemand heeft gehaald. Naast deze Top 50 kiest een jury nog eens 50 kanshebbers. Deze 100 gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk bij de laatste vier personen te eindigen, die samen met een groep BN’ers daadwerkelijk deelnemen aan Expeditie Robinson.

De 23-jarige Annemay wil graag bewijzen dat ze het KAN! Maar daarvoor heeft ze wel uw stem nodig. Gunt u Annemay een plekje in de Top 50? Dan kan ook zij uw stem hard gebruiken!

Stap 1: Klik op deze link www.expeditierobinson.nl/profile/441

Stap 2: Klik op “stemmen”!

Stap 3: Bevestig uw stem via de mail

Lees ook:
– Amersfoortse Marieke Borg strijdt om plek in Expeditie Robinson
– Tweede Amersfoortse kandidaat Expeditie Robinson
Yendor Lambrechts derde Amersfoortse kanshebber Expeditie Robinson
– Kandidaat nummer 4 Expeditie Robinson
– Danielle Schuur 5e kandidaat Expeditie Robinson
– Ook Quinten Michels wil naar Expeditie Robinson

Reacties