Danielle Schuur 5e kandidaat Expeditie Robinson

Foto: Danielle Schuur

De 5e Amersfoortse deelnemer voor Expeditie Robinson heeft zich gemeld: Danielle Schuur ziet het wel zitten om op een onbewoond eiland te bivakkeren.

“Robinson 2017 is fit, sterk, sociaal, impulsief, prettig gestoord, assertief, heeft humor, is nooit chagrijnig en kan zowel in een groep als individueel functioneren. Dat ben IK! Of ik met weinig eten nog steeds altijd vrolijk en niet chagrijnig ben, dat blijft de vraag… En misschien wil ik wel nooit meer naar huis… Ik zie geen problemen, maar uitdagingen, dus kom maar op met de challenges… Stem jij op mij?”

Voor het eerst kunnen dit jaar niet- bekende Nederlanders deelnemen aan Expeditie Robinson. Danielle is de vijfde deelnemer uit Amersfoort die graag een plek in de Top 50 bemachtigd. Met een filmpje moeten de deelnemers zich in de Top 50 weten te te plaatsen. De klassering wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat iemand heeft gehaald. Naast deze Top 50 kiest een jury nog eens 50 kanshebbers. Deze 100 gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk bij de laatste vier personen te eindigen, die samen met een groep BN’ers daadwerkelijk deelnemen aan Expeditie Robinson.

Danielle Schuur heeft er zin in. Voor haar filmpje gaat ze helemaal los en balanceert, op hakken, op een dumbell. Gunt u Danielle een plekje in de Top 50? Dan kan ook zij uw stem hard gebruiken!

Stap 1: Klik op deze link www.expeditierobinson.nl/profile/1203

Stap 2: Klik op “stemmen”!

Stap 3: Bevestig uw stem via de mail

Lees ook:
– Amersfoortse Marieke Borg strijdt om plek in Expeditie Robinson
– Tweede Amersfoortse kandidaat Expeditie Robinson
Yendor Lambrechts derde Amersfoortse kanshebber Expeditie Robinson
– Kandidaat nummer 4 Expeditie Robinson

Reacties