Deze herfstvakantie: spannendste Dino Adventures tot nu toe in DierenPark Amersfoort

01 okt , 11:52 Nieuws
deze herfstvakantie spannendste dinoadventures tot nu toe in dierenpark amersfoort
Dierenpark Amersfoort
De succesvolle DinoAdventures keren dit jaar voor de tweede keer terug in de herfstvakantie in DierenPark Amersfoort. “Dit keer is het dino-avontuur spannender dan ooit tevoren”, vertelt projectleider Hylke Steggerda. In de tweede helft van de vakantie wordt het een uur eerder donker. Dit betekent dat sommige bezoekers voor het eerst dwalen door een donker en duister Dinobos. Dit najaar beleven bezoekers tussen de dino’s een avontuurlijke expeditie, waarbij zij Dinorangers helpen om een dinojong te redden uit de handen van een gemene, gevaarlijke professor.
“Het avontuur belooft een spannende tocht te worden, langs metershoge, bewegende dinosaurussen die tot leven komen”, belooft Hylke. Bezoekers betreden het avontuurlijke landschap waar zij hindernissen moeten overwinnen en echte Dinorangers ontmoeten. Survivallend komen de dinofans aan bij de dinobroedplaats, waar de avonturiers zelfs de dino-eieren kunnen bewonderen. “Sommige zijn al uitgekomen”, verklapt Hylke. Maar dan blijkt dat één van de dinojongen spoorloos is verdwenen. Het vermiste dinojong is ontvoerd door een kwaadaardige, gestoorde professor. In zijn lab, diep verscholen in het Dinobos, heeft hij een kweekmachine staan waarmee hij dino-eieren laat uitkomen en dinosaurussen nog veel gevaarlijker en groter maakt. Aan de bezoekers de belangrijke taak om het dinojong op te sporen en de levensgevaarlijke, bewegende dino en de kwaadaardige professor te stoppen.
DinoAdventures is al jarenlang een begrip en een populair evenement in het dierenpark. Wegens succes keert het dino-evenement voor de tweede keer terug dit jaar. In de najaarszon beleven bezoekers de wildste avonturen tussen de hoge bomen. Hylke: “Maar let op: de survivalroute is extra uitdagend en uitsluitend geschikt voor echte waaghalzen. En wie het aandurft om in de tweede week vanaf de schemering het dino-avontuur aan te gaan, dwaalt door een mysterieus, donker bos.” Voor de jongere dinofans is er ook een 'veilige' route om het meest spannende deel van het Dinobos te vermijden. Bezoekers van DierenPark Amersfoort kunnen in de herfstvakantie, van 19 oktober tot en met 3 november, gratis meedoen met de DinoAdventures.