Oktober maand van het proefreisje

01 okt , 10:57 Nieuws
mjj 20240709 ov 113
Heeft u plannen voor een dagje uit? Ga met het openbaar vervoer! OV-ambassadeurs nemen u mee op reis. In 11 gemeentes in Utrecht staat er in oktober een proefreisje gepland. De proefreis is een fijne manier om het reizen met het openbaar vervoer te oefenen.
Samen met een OV-ambassadeur en andere reisgenoten gaat u op reis met bus en trein. U krijgt uitleg over de kaartautomaten, het in- en uitchecken en u kunt oefenenen met het opladen van uw reissaldo. Ook is er voldoende tijd om vragen te stellen.
Na de proefreis bent u klaar voor het plannen van uw volgende dagje uit!
“Door de fijne uitleg en de goede voorbeelden is er een wereld voor me opengegaan! Ik weet nu hoe ik het maken van een treinreis moet aanpakken.” Mia (73 jaar).

Aanmelden

Wilt u, net als Mia, zelfverzekerd zelfstandig reizen met het openbaar vervoer? Meld u dan aan voor een proefreisje in de maand oktober. Deelname is gratis, de reiskosten van het proefreisje zijn voor eigen kosten.
De startplaats en -tijd verschilt per gemeente. Na aanmelding ontvangt u meer informatie. Kijk voor alle data op www.doemeemethetov.nl
U kunt zich aanmelden voor een proefreisje in uw gemeente via de website www.doemeemethetov.nl, door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar 038-4540130.