Els en Vincent willen meedoen aan Expeditie Robinson

Foto: Vincent Vos/youtube

Expeditie Robinson is weer gestart met de zoektocht naar kandidaten. Dit jaar gaat dat op een iets andere manier dan vorig jaar.

In zeven weken tijd zeven opdrachten. Iedere opdracht moet vastgelegd worden op video, waarna het publiek kan stemmen. Zo ontstaat er iedere week een top 7 die een plaats verdient voor de volgende ronde. Na zeven weken zijn er dus 49 kandidaten die deel gaan nemen aan de castingdag. Daarnaast worden er nog eens 51 mensen door Expeditie Robinson geselecteerd op basis van hun verhaal, die ook deel gaan nemen aan de casting. Uiteindelijk gaan er zeven mensen daadwerkelijk naar het Robinson eiland.

De eerste Amersfoortse kandidaten hebben zich al gemeld. De opdracht ‘Hang on to a dream’ moet in de praktijk worden gebracht.

Els: “Ik zou graag mee willen doen omdat ik een trouwe kijker ben vanaf het eerste uur. Als jonge meid droomde ik al van mee doen. Ik heb zelf al veel gereisd en op bijzondere plekken geleefd voor lange tijd maar nog nooit zo ver van alles vandaan. Ik ben nu net klaar met een revalidatie traject van 4 maanden na een hele zware zwangerschap ( 8 maanden plat op bed) en voel me sterker dan ooit. Zowel fysiek als mentaal. Ik zou mezelf graag uitdagen! Ben alleen niet zo van fb etc, dus wacht op jullie :)”

Vincent: “Ik zou graag mee willen doen omdat het voor mij de grootste droom is die ik heb! Er is geen avontuur te gek voor mij. Dit zou voor mij het aller mooiste zijn wat ik in me leven zou doen!”

 

Reacties