Schrijf je mee?

Foto: Novum

Een leuk buurtfeest in uw straat, de geweldige prestatie van uw voetbalteam, een mooi maatschappelijk initiatief. Wij proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij nieuwswaardige gebeurtenissen, maar dat lukt natuurlijk niet altijd. Het is nu mogelijk voor u, als lezer, om mee te schrijven en een persbericht aan te dragen!

Met behulp van dit formulier kunt u zelf een bericht schrijven en naar amersfoort.nieuws.nl toesturen voor plaatsing op de website. Het bericht zal dan zo snel mogelijk worden gelezen en eventueel daar waar nodig aangepast worden en vervolgens geplaatst worden.

Denk bij het schrijven van een bericht aan “de 5 W’s en de H” Wie, Wat, Wanneer, Waarom, Waar, en Hoe.

Schrijf de tekst van het bericht eerst in bijvoorbeeld Word en kopieer het daarna in het tekstvak, hiermee voorkomt u dat de website bij een refresh-actie het formulier weer ververst en leeg maakt.

De redactie van amersfoort.nieuws.nl behoudt zich het recht voor om berichten zonder opgave van reden te wijzigen of niet te plaatsen. Indien het om een naar ons idee ‘commercieel’ bericht gaat zullen wij hierover contact met u opnemen. Teksten met kwetsende, discriminerende, dreigende, opruiende uitingen worden niet geplaatst.

 

Schrijf mee!

 • Voer hier de titel van het bericht in dat u wilt plaatsen, maximaal 50 tekens.
 • Voer hier een korte titel in die mensen moet uitnodigen om het bericht te gaan lezen (trigger), maximaal 30 tekens.
 • Voer hier een korte tekt in die extra uitleg geeft over het bericht, maximaal 50 tekens.
 • Geef hier de gewenste plaatsingsdatum aan, is dit niet ingevuld, dan gaan wij er vanuit dat u het bericht zo snel mogelijk gepubliceerd wilt hebben.
  DD slash MM slash JJJJ
 • Dit is het resterende stuk tekst dat in de publicatie wordt weergegeven, maximaal 1000 tekens
 • Niet verplicht, maar een liggende foto van minimaal 715 x 408 pixels (16:9) is hier zeer gewenst. Voegt u géén foto toe dan komt het bericht niet op de Homepagina van de website en alleen in de door u gewenste categorie te staan. LET OP! Op foto's berust copyright, is de foto niet van u zelf? Vraag dan altijd aan de fotograaf of de foto gepubliceerd mag worden en of er een vermelding bij de foto geplaatst moet worden of dat de foto vrij van rechten is! Amersfoort.nieuws.nl legt eventuele claims direct terug bij de invoerder van het bericht en is hiervoor niet aansprakelijk.
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Geef hier uw naam, zodat wij weten van wie het bericht afkomstig is
 • Geef hier uw e-mailadres zodat wij u ook via de mail kunnen bereiken voor het geval dit nodig mocht zijn. (Deze informatie wordt niet voor commerciële of marketingdoeleinden gebruikt!)
 • Geef hier de website aan waarop eventuele extra informatie is te vinden. (Deze link kan eventueel toegevoegd worden aan het bericht)
 • Geef hier uw telefoonnummer, bij eventuele vragen kunnen wij contact met u opnemen.