Geen medailles tijdens NK Indoor Atletiek senioren

Nadat de afgelopen weekenden Omisport in Apeldoorn het decor was van het NK Indoor Atletiek Masters, Meerkamp en Junioren, was dit weekend de beurt aan de senioren met grote namen als Dafne Schippers en Jamile Samuel.

Ook de Amersfoortse atletiekverenigingen waren vertegenwoordigd. Er werden dit weekend geen medailles mee terug genomen naar Amersfoort, maar er werden wel mooie prestaties geleverd.

Lennart Teunissen van av Altis eindigde met zijn sprong van 14.08 meter bij de hink-stap-sprong net buiten het podium op een 4e plek. Hij kwam met deze sprong 8 centimeter verder dan tijdens de finale van het NK Indoor Masters, waar hij Nederlands Kampioen werd bij de heren 35+.

Femke Bol kwam vorig weekend nog in actie op het NK Indoor Junioren, waarbij ze 1e werd op de 400m in 54.93 seconden. Vandaag kwam de 1e jaars A-juniore (18 jaar) goed mee met de oudere concurrentie en eindigde met een tijd van 54.58 seconden op een 5e plek.

Ook A-juniore Jasmijn Bakker, die vorige week nog Nederlands Kampioen Junioren werd op de 3000m, kwam vandaag in actie in de finale van de 1500m. Hier moest zij genoegen nemen met een 4e plek.