Shoots & More wint voor de vijfde keer op rij een FD Gazellen award

FD Gazellen award
FD Gazellen award
Foto: FD

Deze week heeft Shoots & More voor het 5e jaar op rij een FD Gazellen in ontvangst mogen nemen, waarmee Shoots & More weer behoort tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland! Het is ieder jaar weer een compliment om de award te krijgen, een mooie presentatie van het hele Shoots & More team.

De FD Gazellen wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad. Deze award wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor de prestigieuze ondernemersprijs kijkt de jury naar omzetgroei, financiële gezondheid, winstgevendheid en groei van het aantal medewerkers.

In totaal reikt Het Financieel Dagblad dit jaar 680 awards uit, verdeeld over 12 categorieën. Het indelen van de categorieën gaat aan de hand van de regio (Noord, Oost, Zuid of West-Nederland) en de omzetklasse (klein, middelgroot of groot) van de organisatie.

In de regio

De bedrijven in de top drie van iedere categorie winnen een bronzen, zilveren of gouden FD Gazellen Award. Tijdens de eerste regio-uitreiking werden de awards uitgereikt aan de FD Gazellen van West-Nederland. In totaal mogen dit jaar 286 bedrijven in deze regio zich FD Gazelle noemen, waaronder Shoots & More!

 

Reacties

Cookieinstellingen