Ska Kinderopvang nieuwe partner Marathon Amersfoort

Chantal Migchelbrink van Ska Kinderopvang is blij met samenwerking Marathon Amersfoort
Foto: Stichting Marathon Amersfoort

Ska Kinderopvang en de stichting Marathon Amersfoort zijn onlangs voor drie jaar een samenwerking aangegaan. De beide organisaties hebben als gemeenschappelijk doel het in beweging krijgen van alle Amersfoorters en met name de jeugd.

Tijdens de komende drie edities van de jaarlijkse Amersfoortse marathon wordt Ska Kinderopvang de trotse afstandsponsor van de MiniMarathon. B.Slim is ook een partner.

“Wij zijn erg blij met deze samenwerking,” zegt Chantal Migchelbrink, marketing en communicatie manager bij Ska Kinderopvang. “Ska staat voor gezond opgroeien: onze missie is om te laten zien dat gezonde voeding en bewegen heel leuk kan zijn, en niet alleen voor kinderen. Samen met ouders, kinderen en medewerkers gaan we hier met allerlei sportieve activiteiten mee aan de slag.”

“Een samenwerking met de Marathon Amersfoort vinden we dus goed passen bij Ska. Wij verbinden dan ook niet alleen onze naam aan de MiniMarathon, maar pakken onze rol breed op. We gaan bijvoorbeeld hardlopen met onze bso-kinderen en nemen daarin ook de ouders mee. Ook zullen we hardloopclinics voor ze organiseren, zodat ze zich samen met hun kind(eren) kunnen voorbereiden op de Marathon Amersfoort in juni. En natuurlijk blijven onze medewerkers niet achter. We steken elkaar aan en dagen elkaar uit om de 5 KM of de 10 KM te gaan lopen op 16 juni. Een enkeling waagt zich misschien zelfs wel aan de halve of hele marathon …”

Reacties

Cookieinstellingen