Amersfoortse binnenstad decor van opblaasbare obstakels

Foto: Sparkly fotografie

Met al ruim 300 deelnemers zal op 2e paasdag 2 april 2018 in de binnenstad van Amersfoort de 1e editie plaats vinden van de City Challenge Run.

Dit City Challenge Run bestaat uit een parcours  van 2.5 of 4 kilometer met verschillende opblaasbare obstakels. Klim, glij en spring en trotseer de obstakels. “De City Challenge Run Amersfoort geeft je de mogelijkheid om met je vrienden, familie, collega’s en sportvrienden een leuke dag te beleven”, vertelt de organisatie van het evenement. “Plezier en prestatie gaan hand in hand en je kunt zowel individueel als in groepsverband deelnemen.”

Je loopt niet alleen maar met zo’n 1500 tot  2000 lopers die zich mede een weg banen door de obstakels. Maar ook rondom het parcours is alom gezelligheid. “Dat kan ook niet anders,” zegt de organisatie, “want dwars door de binnenstad doen we verschillende pleinen aan.” Niet alleen leuk dus om als deelnemer mee te doen, maar ook als toeschouwer valt er genoeg te beleven.

De kosten voor de inschrijving lopen uiteen van € 12,95 voor de 2.5 km en € 16,95 voor de 4 km. “We hebben een deelnemerslimiet van 2500 deelnemers, dus wees er snel bij”, geeft de organisatie nog mee. Voor meer informatie zie www.citychallengerun.nl

Reacties