Samenwerking FyZie met VU16.1-meiden Crackerjacks

De Crackerjacksmeiden van VU16 in de nieuwe shirts van FyZie
Foto: Crackerjacks

Tussen fysiotherapie FyZie en de VU16.1-meiden van Crackerjacks is een mooie samenwerking tot stand gekomen. Het resultaat van de samenwerking bestaat uit nieuwe inloopshirts voor het hele basketballteam. De shirts zijn gesponsord door FyZie. Tijdens de training werden de shirts persoonlijk uitgereikt door Menno Werrie van fysiotherapie FyZie.

Tessa Kooyman en Nayana de Ruiter, twee speelsters van VU16.1, hadden de verrassing geregeld voor hun team. “Normaal gesproken doen we dit niet op deze manier” antwoordt Werrie op de vraag wat voor hem een reden was om te sponsoren. “De aanleiding om te sponseren zit hem in Tessa Kooyman. Zij trok de stoute schoenen aan om ons te vragen de inloopshirts van haar team te sponseren. We vonden haar enthousiasme over haar team en haar verhaal dat zij er ook graag leuk uitzien tijdens het inlopen zo aanstekelijk, dat we besloten om het toch te doen.”

Toewijding
Dat blijkt overigens niet de enige reden te zijn. Werrie, één van de oprichters van FyZie, zag overeenkomsten tussen het meiden basketballteam en zijn fysiotherapiepraktijk. “De Crackerjacksmeiden van VU16.1 trainen fanatiek en zijn toegewijd aan de sport. Iets waar we ons in herkennen als het gaat om de patiëntenzorg die wij leveren. Wij proberen sinds 2000 toonaangevend te zijn in wat we doen, net als dat zij proberen toonaangevend te zijn in hun spel.” Het gespecialiseerde centrum voor fysiotherapie startte in 2000 in Gezondheidscentrum Zielhorst en is inmiddels ook gevestigd in gezondheidscentra in Kattenbroek, Vathorst en in Zuid.

Reacties

Cookieinstellingen