De Keistadfeesten herleven

12 jul , 19:59 Nieuws
ontwerp zonder titel 41
Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september keren de Keistadfeesten na 15 jaar afwezigheid terug! De voorbereidingen zijn in volle gang en het programma belooft ouderwets feestelijk en gezellig te worden! Het organisatiecomité, bestaande uit vertegenwoordigers van de horeca op de pleinen en een aantal betrokken Amersfoorters, is dolenthousiast.
Maar er is nog wel wat extra financiering nodig om de boel rond te krijgen. Dus wij roepen alle Keientrekkers op om een ‘ouderwetse duit in het zakje’ te doen. Het is immers altijd een feest voor én dóór Amersfoorters geweest. Daarom hebben we een crowdfundactie opgezet: https://gofund.me/37c38119 .

Feest en gratis vertier voor iedereen

Op de pleinen in de binnenstad kunnen alle Amersfoorters tijdens deze hernieuwde Keistadfeesten een heel weekend kosteloos gaan genieten van muziek van o.a. Mohr & more, lokaal talent en Show and Marchingband Juliana. Op zondag keert de Clowntjeshof terug in volle glorie. Het belooft een kleurrijk kinderfestijn te worden met schminksters, kinderkaraoke, kindertheater, springkussens, een rodeostier en een hindernisbaan; allemaal begeleid door enthousiaste clowns. En natuurlijk poffertjes, ijs, popcorn en suikerspinnen.
Op het Lieve Vrouwe Kerkhof wordt er onder andere een grootschalige bingo georganiseerd. Je kunt er onder het genot van Franse muziek jeu-de-boulen en er is een recordshow. Op de Groenmarkt zijn er oud-Hollandse spellen, zoals sjoelen, ‘de kop van Jut’, spijkerslaan en touwtrekken. De stad staat bol van de gezelligheid dit weekend. Kijk voor alle informatie op www.dekeistadfeesten.nl .

Wil jij meehelpen dit evenement onvergetelijk te maken?

Jouw sponsorbijdrage of donatie via de crowdfundactie
kan het verschil maken tussen een feestje en een geweldig festijn voor vele Amersfoorters! Voor sponsors hebben we speciale pakketten beschikbaar, die vind je op onze website
. Wil je praten over sponsoring van een specifiek onderdeel of over tegenprestaties, neem dan contact op via [email protected]
.