Nieuwe bewegwijzering en zaalnamen in Flint

Foto: Flint

Komend theaterseizoen maakt Flint het bezoekers nog gemakkelijker de weg te vinden, met een nieuwe, verbeterde bewegwijzering door het pand.

En in deze bewegwijzering vind je iets nieuws: namelijk nieuwe zaalnamen! Rabobank Theaterzaal wordt AFAS Theaterzaal. De AFASzaal gaat Stadszaal heten.

De grote theaterzaal draagt de naam van AFAS

AFAS Software is vereerd om haar naam aan de theaterzaal van Flint te kunnen geven. Hiermee ondersteunt AFAS Software de culturele waarde die Flint voor Amersfoort en omgeving heeft en stelt het theater mede in staat om haar ambities te realiseren. Gelukkig blijft Rabobank ook sponsor, maar zij gaan zich meer richten op de inhoud. Zij dragen vanaf komend seizoen bij aan voorstellingen die raken aan de thema’s diversiteit en inclusie.

Iedereen mag het weten!

Harold Warmelink (Directeur Flint) en Martijn Delahaye (Directeur Marketing AFAS Software) hebben met het AD een interview gegeven over deze naamswijziging. Deze staat vandaag in het AD. Dat is ook het moment dat Flint het communiceert naar alle externe doelgroepen zoals bezoekers, huurders, dragers, leveranciers en de zakelijke markt. Voor de zaalhuur en overige prijzen heeft dit verder uiteraard geen consequenties.

Komend seizoen pronken er dus wat nieuwe namen op de zalen. Én kan de bezoeker ze nog beter vinden. Benieuwd naar wat er op cultureel gebied te zien is in de zalen, check het hele programma van Flint: Agenda | Flint Theater Amersfoort 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen