Weekendafsluiting A1 tussen knooppunt Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Mitchel Hovingh

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 24 mei 21.00 uur tot maandag 27 mei 05.00 uur asfalteringswerkzaamheden uit aan de A1 tussen knooppunt Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg (12) in de richting van Amsterdam.

De afsluiting wordt ook gebruikt om ander onderhoud uit te voeren zoals bermen maaien, kolken reinigen en zwerfvuil opruimen. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd tot 45 minuten.

Afsluitingen A1 richting Amsterdam

Vrijdag 24 mei 21.00 uur tot maandag 27 mei 05.00 uur

  • A1 tussen knooppunt Hoevelaken en afrit Bunschoten-Spakenburg (12) afgesloten
  • Verbindingsbogen in knooppunt Hoevelaken van de A28 naar de A1 afgesloten
  • Af- en oprit Amersfoort-Noord (13) afgesloten (vanaf 20.00 uur)
  • Afrit Bunschoten-Spakenburg (12) afgesloten
  • Verzorgingsplaats Neerduist afgesloten (vanaf 17.00 uur)
  • Tankstation afgesloten (vanaf 21.00 uur)

Verkeer wordt omgeleid via de A28 richting Utrecht om bij knooppunt Rijnsweerd de A27 op te gaan richting Amsterdam. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Verkeershinder in regio Utrecht

In 2024 voert Rijkswaterstaat regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit rond Utrecht. Dit zorgt langere tijd voor verkeershinder in de regio. Ze vervangen de stalen kabels van de Galecopperbrug, vernieuwen het wegdek op grote delen van de A12 en A2, voeren renovaties uit aan verschillende viaducten en bruggen en brengen nieuwe verlichting aan in de Leidsche Rijntunnel (A2). Voor meer informatie over het groot onderhoud op de snelwegen rond Utrecht kijk op: Groot onderhoud rond Utrecht; 2024 (rijkswaterstaat.nl)

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina geplande werkzaamheden of bel met het informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002. Klik hier voor de online versie van het persbericht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen