Amersfoortse ondernemers slaan handen ineen

Foto: Beeldvoerders/Tortilla Media

Het Amersfoortse videobedrijf Tortilla Media heeft haar werkzaamheden overgedragen aan Beeldvoerders. Beeldvoerders is een communicatiebureau uit Amersfoort, dat al bijna 10 jaar bedrijven laat bloeien met branding en content.

Om te focussen op hun bedrijf Indall, zochten de broers Roland en Remco Guijs een betrouwbare partij, aan wie ze met een gerust hart hun relaties konden toevertrouwen. Die hebben ze gevonden in Beeldvoerders, onder leiding van het driemanschap Stefan Roorda, Wilmar Boer en Martijn Godeke. Roland: “Ik leerde Stefan kennen toen we samen in een band speelden en de klik was er meteen. Naast dat ze gewoon heel goed werk afleveren, is het een erg fijn team om mee te werken. De mensen van Beeldvoerders zijn stuk voor stuk getalenteerde creatievelingen.”

Beeldvoerders maakt niet alleen films, maar ondersteunt bedrijven en organisaties ook met communicatiestrategie, bedrijfsfotografie, design en webdevelopment. “Met dit complete pakket aan diensten kunnen we de relaties van Tortilla Media verder inspireren en van dienst zijn”, vertelt Wilmar. Bovendien beschikt Beeldvoerders over een volledig ingerichte Pitch Studio. Martijn: “Met de Pitch Studio produceren we heel efficiënt videoseries in hoge kwaliteit, voor kennisgedreven organisaties. De aanpak die we hiervoor hebben past ook goed bij een aantal relaties van Tortilla Media.”

Na 7,5 jaar nemen Remco en Roland officieel afscheid van Tortilla Media. “Het voelt toch een beetje alsof je afstand neemt van je kindje, maar het is in goede handen. Nu kunnen we ons volledig focussen op Indall, waarmee we technische bedrijven helpen hun diensten en producten helder te communiceren met video en animatie. Dankzij onze engineering achtergrond past dit nog beter bij ons dan Tortilla Media”, aldus Remco.

De afgelopen periode zijn alle relaties ingelicht en in het proces meegenomen. De eerste producties zijn zelfs al gerealiseerd. Stefan: “Een overdracht is altijd spannend. Als klant wil je natuurlijk de kwaliteit behouden die je gewend was. In de overdracht hebben we daarom stilgestaan bij zowel de kwaliteit van de filmproducties als ook de kwaliteit van het proces en de bijbehorende communicatie. Leuk om te horen dat dit herkend wordt in de eerste projecten”. Bovendien verdwijnen de creatieve oprichters van Tortilla Media niet meteen van de radar. Remco: “Onze Tortilla klanten zijn echt niet zomaar van ons af, op de achtergrond blijven wij voorlopig actief meewerken om deze organisaties zichtbaar te laten bloeien.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen