Laatste voorstelling van het seizoen Amersfoorts Theater Terras

Mind Your Step - Sanne Clifford
Mind Your Step - Sanne Clifford
Foto: Stichting Zomertheater Amersfoort

Op 30 juli strijkt Amersfoorts Theater Terras voor de laatste keer deze zomer neer op de Kapelweg/Billitonstraat in de wijk De Lichtenberg. Deze laatste voorstelling zijn eigenlijk twee voorstellingen.

Sanne Clifford begint met  ‘Mind your step’ . Daarin onderzoekt ze al dansend haar bewegingsvrijheid binnen de 1,5 x 1,5 vierkante meter. Hoeveel ruimte nemen we eigenlijk in en kunnen we ook op afstand nieuwe connecties maken? Wat heeft het lichaam hierop te zeggen? De tweede voorstelling heet Tweezaam. Wordbites zorgt voor een spoken word, en Sanne Clifford reageert hierop met choreografie.

Het terrein is open vanaf 20 uur. Bezoekers kunnen genieten van live muziek. Om 21 uur begint de voorstelling. Kaartjes reserveren is niet nodig. Na afloop vraagt de organisatie om een vrijwillige bijdrage voor de artiest en onkosten.

Na twee succesvolle avonden in Liendert en Randenbroek ziet de organisatie uit naar deze editie: “Deze laatste voorstelling is echt prachtig” vertelt Wilma Verbeek van de werkgroep Amersfoorts Theater Terras. “Als maker gebruikt Sanne Clifford de tools en talen van dans, beweging, woorden en film en choreografeert ze deze in ontroerende verhalen of gesprekken. Deze manier van visual storytelling schept op verschillende manieren bruggen naar het publiek. Verhalen kunnen allerlei vormen en vormen hebben. Deze voorstelling zet je aan tot nadenken en zal nog lang in je hoofd blijven zitten.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen