Dikke Banden Race voor de jeugd op Sportpark Zielhorst

Foto: Harry van t Veld

Op woensdagmiddag 29 juni wordt voor kinderen op Sportpark Zielhorst een ‘DikkeBandenRace’ georganiseerd. De wedstrijdjes zijn voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Op het veilige fietsparcours gaan SRO buurtsportcoaches en studenten van het Wijk-Leercentrum Park Zielhorst de kinderen begeleiden. Gefietst wordt op dikke banden (gewone stadsfietsjes mag ook) in leeftijdscategorieën vanaf 2/4 jaar (ook loopfietsjes) tot en met 12 jaar. Inloop 14.00 uur, eerste starts vanaf 14.30 uur.

Op de dag van de doorkomst van het Vuelta peloton door Amersfoort, zaterdag 20 augustus, wordt in Utrecht de finale georganiseerd van deze door Team Jumbo Visma Academy mogelijk gemaakte DikkeBandenRace. De top 3 van elke DikkeBandenRace wordt hiervoor uitgenodigd. Deelname aan de DikkeBandenRace is gratis. Om mee te doen wel graag reserveren: https://lavuelta033.nl/dikkebandenrace

Zaterdag 20 augustus rijdt het peloton van de Vuelta España van ‘s-Hertogenbosch naar Utrecht, en door Amersfoort! Onder het label LaVuelta033 wordt er in dat weekend in Amersfoort op vrijdag 19 augustus een klimtijdrit georganiseerd en op zaterdag 20 augustus een Spaanse avond met live flamenco.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen