Glaszetter Amersfoort ontvangt Goed Hart Keurmerk

Foto: Glaszetter van Amersfoort

In het tweede kwartaal van 2022 heeft Glaszetter van Amersfoort een certificaat van waardering in ontvangst genomen van het Goed Hart Keurmerk vanwege haar maatschappelijke betrokkenheid in de regio Amersfoort. Het Keurmerk ‘Goed Hart’ heeft uit eigen initiatief contact gelegd met het glaszettersbedrijf uit Amersfoort vanwege haar sponsoring van een goed doel.

“In ons werk hebben we veel contact met bedrijven, non-profit organisaties en particulieren. Daardoor is ons netwerk in Amersfoort breed en voelen we ons betrokken bij van alles wat er gebeurt in de keistad. Met plezier dragen dan ook ons steentje bij aan lokale initiatieven, zoals de lokale voetbalclub.”, licht Leon toe, Glaszetter Amersfoort.

Verduurzamen van Amersfoort

“Glaszetter van Amersfoort heeft als hoofddoel het helpen verduurzamen van Amersfoort door middel van hr++ glas. Al jaren zien we een verschuiving naar duurzaam gebruik van energie in de woning en het gebouw. We worden steeds bewuster van ons energiegebruik op onze omgeving en ons eigen portemonnee. Wij dragen graag bij aan de verduurzaming en besparing door te doen waar wij goed in zijn; het plaatsen van dubbele beglazing. We zien het als een investering naar jezelf en voor het milieu. In de totale levensduur van het dubbel glas, circa. 30 jaar, meen ik dat je je investering er al 2 á 3 keer uit hebt. Het houdt de warmte binnen, biedt comfort en bespaart je nog geld ook. Als glaszetters uit Amersfoort helpen we u graag!”, aldus Leon.

Synergie

“We weten nog niet welk initiatief hierna zullen ondersteunen, maar dat we zullen ondersteunen, dat is zeker. Wellicht een lokaal initiatief omtrent energiebesparing. Dat zou een mooi synergie kunnen opleveren”, licht Leon van Glaszetter van Amersfoort toe. Wie weet bieden zij ook ondersteuning aan uw goede doel of stichting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen