Steun de Vrienden van Meander en koop oliebollen

Mark Röell en Frank de Reij plaatsen de eerste bestelling
Foto: Meander Medisch Centrum

Het was ook dit jaar weer spannend of de jaarlijkse oliebollenactie van de Vrienden van Meander door kon gaan. Vanwege de geldende coronamaatregelen is ervoor gekozen om de verkoop van de heerlijke oliebollen en appelbeignets van Patisserie van Gent online plaats te laten vinden. Mark Röell, voorzitter van de Vrienden van Meander en burgemeester van Baarn, en Frank de Reij, voorzitter van de Raad van Bestuur van Meander, hebben de eerste online bestelling geplaatst.

Virtual Reality brillen

Met de verkoop van de oliebollen hopen de Vrienden van Meander een mooi bedrag op te halen voor de aanschaf van twaalf Virtual Reality brillen. Door een VR bril in te zetten vermindert de perceptie van pijn, angst en/of stress bij patiënten. Doordat de patiënt zich concentreert op de beelden die hij of zij ziet worden de hersenen zo sterk afgeleid dat er minder angstprikkels doorkomen.

Bestellen

Oliebollen bestellen en betalen kan heel eenvoudig online via www.vriendenvanmeander.nl. De bestelling kan op woensdag 29, donderdag 30 of vrijdag 31 december worden opgehaald bij het speciale afhaalpunt van Brood & Banketbakkerij van Gent in Winkelcentrum Schothorst, Pieter Stastokerf 42 in Amersfoort.

Vrienden van Meander

In Meander Medisch Centrum kan iedereen rekenen op de beste medische zorg. Al jaren staat het ziekenhuis boven in de diverse ranglijsten. Ziekenhuizen moeten echter steeds meer doen voor minder geld. Allerlei extra voorzieningen, zoals een kindvriendelijke en comfortabele omgeving, kunnen niet uit het zorgbudget betaald worden. Daarom zet de Vrienden van Meander zich hiervoor in. Met donaties realiseren zij projecten als het inrichten van een familiekamer, bedfietsen en een kindvriendelijk OK. Voor meer informatie zie ook www.vriendenvanmeander.nl.

Reacties

Cookieinstellingen