Amersfoort World Jazz Festival gaat van start

Foto: www.denozem.com

Ook met de huidige regelgeving kan het Amersfoort World Jazz Festival doorgang vinden. Alle bezoekers hebben een zitplaats en de locaties zijn zo opgezet dat te allen tijde afstand gehouden kan worden. Donderdag 5 augustus barsten in Stadscafé de Observant en Kosmik de eerste concerten van deze editie los. Van 12 tot en met 15 augustus zijn er ook concerten op het Lieve Vrouwekerkhof.

Festival bijna uitverkocht

Krap zes weken na het begin van de kaartverkoop zijn nagenoeg alle concerten van Amersfoort World Jazz Festival uitverkocht. Daar is de organisatie natuurlijk heel trots op, maar ze geven aan dat voor enkele concerten nog de allerlaatste tickets beschikbaar zijn. Kom bijvoorbeeld genieten van Berenice van Leer, Jo Goes Hunting of Tribute to Jazz at the Philharmonic.

Dit jaar werkt het festival voor het eerst samen met Kunsthal KAdE voor een uniek programma vol improvisatie, Mirror Mirror: Reflect Yourself! Ook aan de allerkleinsten is gedacht; op zondag 15 augustus gaan kinderen op avontuur met Rolf Delfos & The Jazzzzers, waarbij ze van alles leren over jazz terwijl ze zelf besluiten hoe het concert verder gaat. Tickets zijn te koop via de website van het festival.

Plan je bezoek

Door de geldende coronamaatregelen is er maar beperkt plaats bij de concerten op het Lieve Vrouwekerkhof. Voorkom teleurstellingen en zorg dat je, als je geen kaartje voor een concert hebt weten te bemachtigen, bijtijds aanschuift op je favoriete terras op het Lieve Vrouwekerkhof. De entree voor de terrassen is via de Lieve Vrouwestraat. Als de terrassen vol zijn worden er geen bezoekers meer toegelaten tot het plein.

Reacties

Cookieinstellingen