Amersfoortse Kirsten König genomineerd voor Boekverkoper van het Jaar

Kirsten König van De Kinderboekwinkel
Foto: König & Co

Amersfoortse Kirsten Paoline König van De Kinderboekwinkel in Amsterdam is genomineerd voor de titel ‘Boekverkoper van het Jaar 2021/2022’ – de derde keer maar liefst dat ze op de longlist prijkt. Stichting Elspeet, een organisatie voor professionals in het boekenvak, reikt deze prijs jaarlijks uit aan de meest enthousiaste, spraakmakende, opiniërende en service-gerichte boekverkoper.

Kirsten is voor De Kinderboekwinkel onder meer verantwoordelijk voor de samenstelling van het assortiment en social media: ‘Tijdens de pandemie begon ik met spontane live-uitzendingen vanuit quarantaine, die inmiddels zijn uitgegroeid tot een wekelijks programma met gast op instagram. Voor de oudste Kinderboekwinkel van Nederland (est. 1975) zó’n smaakmaker mogen zijn in het vak is al een feestje, maar deze nominatie geeft die boekenliefde extra glans!’

Alleen de vijf boekverkopers met de meeste stemmen halen de shortlist, dus gun je stadsgenoot Kirsten König die plek, stem dan vóór 1 september a.s. op haar via de social media van @dekinderboekwinkel en @vlogmeisjegalore, of de website van Stichting Elspeet. Stemmen kan ook via deze link.

 

Reacties

Cookieinstellingen