Masco verbetert verhouding tussen prijs en kwaliteit van zit-sta bureau

Foto:

We zijn ons steeds meer bewust van een gezonde werkhouding. Daarom kiezen steeds meer werknemers en werkgevers voor een zit-sta bureau. En nu de thuiswerktrend zich ook na de coronapandemie lijkt door te zetten, is zo’n verstelbaar bureau ook thuis geen overbodige luxe. Maar voor een bureau van hoge kwaliteit betaal je al snel een flink bedrag. Dat kan anders, dacht Masco. De kantoorspecialist in Amersfoort bracht deze maand een nieuw zit-sta bureau op de markt met gelijkwaardige kwaliteiten als gerenommeerde merken, maar voor een kleinere prijs. Daarmee verbetert de kantoorspecialist de verhouding tussen prijs en kwaliteit van zit-sta bureaus.

Thuiswerken op hoog niveau

Ook na corona zal de thuiswerktrend nog wel aanhouden. Thuiswerkers die altijd al een zit-sta bureau wensten, konden deze misschien niet krijgen omdat het niet binnen het budget paste van de werkgever. De voordeligere modellen voldeden niet aan de richtlijnen, waardoor een zit-sta tafel geen optie was. Vanaf nu kunnen werknemers thuiswerken op hoog niveau zonder daar veel voor te betalen. Werken aan dat slecht afgestelde bureau of de keukentafel is daarmee echt verleden tijd. Net als die vervelende gezondheidsklachten als rugpijn, schouderpijn en nekpijn.

Kwaliteit van Deasc

Bureaustoelenexpres, onderdeel van Masco, komt met een categorie, genaamd Deasc, die aanzienlijk voordeliger is in vergelijking met zit-sta bureaus die momenteel op de markt zijn. Hoe dat kan? De bureauspecialist koopt haar onderdelen direct in bij fabrikanten binnen Europa. Daardoor blijven de prijzen laag en de kwaliteit hoog. Dat resulteert in een kwalitatief bureau uit het hogere segment voor een kleine prijs. Voor werkgevers een aantrekkelijke en goede optie, aangezien zij vaak te maken hebben met een bepaald budget, maar het bureau wel aan belangrijke richtlijnen moet voldoen. Bijvoorbeeld de NEN-EN 13 35 normering.

Uitzonderlijke specificaties

Het elektrische zit-sta bureau is met name bijzonder vanwege de uitzonderlijke specificaties die je krijgt voor de prijs. Zo biedt het Deasc bureau uitstekende stabiliteit op stahoogte. Ook maakt hij weinig geluid bij hoogteverstelling en is het stroomverbruik minimaal. Dit zijn specificaties die andere zit-sta bureaus prijzig maken.

Bijpassende bureaustoel

Bij een bureau hoort een bureaustoel. De Deasc bureaustoel is de perfecte match met het Deasc bureau. Het is een betrouwbare stoel met stoelcomponenten die gerenommeerde merken ook gebruiken. Het grootste voordeel is de hoge rugleuning en de voorwaartse kanteling van de rugleuning. Een ideale functie wanneer je actief beeldschermwerk uitvoert. De rugleuning gaat mee naar voren en steunt de onderrug. Hierdoor blijft de ruggenwervel in de natuurlijke S-vorm. Een functie die je bij geen enkele stoel in deze prijsklasse tegenkomt.

Unieke tafelbladen

Of het nu gaat om projectinrichting of een thuiswerkplek, Deasc is altijd toepasbaar. Het merk doet alles net een beetje anders. Ze bieden geen saaie kantoormeubelen die overal verkrijgbaar zijn, maar gebruiken alleen leuke materialen zoals eikenhout, linoleum of Fenix voor de tafelbladen. De zitmeubelen worden alleen getekend door bekende designstudio’s die diverse Red Dot Awards hebben ontvangen. Neem de Bene bureaustoel. Volgens de NEN-en 1335 norm ontwikkeld met een design dat iedereen aanspreekt. Verkrijgbaar in zeer gave kleurcombinaties.

Amersfoorts merk

Het merk Deasc is opgezet Remon Coljee en Hessel Coljee, de eigenaren van Masco Kantoorefficiency in Amersfoort. Bureaustoelenexpres en Kantoorartikelenexpres maken hier onderdeel van uit. Het familiebedrijf heeft ambities om nieuwe merken te ontwikkelen, omdat zij vinden dat de verhouding tussen kwaliteit en prijs beter kan. Met Deasc maken zij deze ambitie waar.

 

Reacties

Cookieinstellingen