Inwoners Amersfoort winnen samen 125.000 euro bij Postcode Loterij

Foto: Publiek domein
Mooi nieuws voor drie deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3825 GS (straat: Tafelberg). Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars op gepaste afstand.
De volgende bedragen zijn gewonnen:
  • 50.000 euro (2 winnaars)
  • 25.000 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Danny en Chantal winnen 50.000 euro: “We hebben net een kleine en dat is heel duur. Deze prijs komt dus op een heel goed moment! Daarnaast wil Chantal graag haar rijbewijs halen, want dat geeft zoveel vrijheid! Dat kan nu!”

Jeroen en Bianca winnen 25.000 euro: “We zijn bezig om ons nieuwe huis te verbouwen. Dat kunnen we nu eindelijk afmaken. Super!”

PostcodeStraatprijs

In juli gaat Gaston op pad om 10 dagen lang élke dag PostcodeStraatprijzen uit te reiken tijdens de Straatprijs 10-daagse. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking aan de winnaars uit Amersfoort is op zondag 25 juli te zien in ‘Postcode Loterij De Winnaars’ bij RTL 4. Het programma start om 23.15 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen