Infodag ITvitae wordt online webinar

Foto:

Uitgevallen in het reguliere onderwijs omdat er te weinig rekening wordt gehouden met autisme of hoogbegaafdheid? Dit overkomt vele jongeren elk schooljaar weer. ITvitae verzorgt speciaal voor deze doelgroep ICT-opleidingen met baanbemiddeling ongeacht hun vooropleiding.

Info-webinar 14 november

De gebruikelijke ITvitae Infodag in het Eemklooster in Amersfoort is gewijzigd in een informatief online webinar op zaterdag 14 november aanstaande van 11:00 – 12:15 uur. Belangstellenden horen meer over de diverse ICT-opleidingsprogramma’s, de visie van ITvitae op autisme, de lesmethodiek, de coaching gedurende de opleiding en detacheringsperiode en delen oud-studenten hun ervaringen. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen in de chat. Voor meer informatie en aanmelden: https://itvitae.nl/infodag.

Kleine lesgroepen

ITvitae focust op het talent van haar deelnemers (16-35 jaar). In kleine lesgroepen met 10-14 gelijkgestemden wordt gewerkt aan een ICT-specialisatie. De opleidingsprogramma’s zijn ontwikkeld met gerenommeerde ICT-organisaties en afgestemd op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt. Ruim 90% van onze studenten slaagt en wordt bemiddeld naar werk als ICT-professional.

Reacties