Samen voor een veilige wijk – Soesterkwartier en Randenbroek

Foto ter illustratie
Foto: Politie.nl

In samenwerking met Politie Amersfoort en de wijkagenten van het Soesterkwartier en Randenbroek is Claire van den Brul bezig met haar afstudeeronderzoek naar het belang van het werk van de wijkagenten. Een deel van het onderzoek gaat over de tevredenheid van de wijkbewoners en andere betrokken personen in de wijk.

Als inwoner weet u als geen ander wat er speelt, hoe veilig u zich voelt in de wijk en zal u wellicht specifieke wensen hebben omtrent het optreden van de politie. Uw mening is dus ontzettend belangrijk!

Bij deze wordt u gevraagd uw mening en ervaringen te delen via deze enquête. Het invullen van de enquête kan geheel anoniem en met gevoelige informatie zal vertrouwelijk worden omgegaan. Als dank voor het invullen zal er een cadeaukaart t.w.v. €20 bij een winkel naar keuze worden verloot.

Wenst u graag persoonlijk contact te hebben naast of in plaats van het invullen van de enquête of heeft u vragen, dan is het mogelijk om contact op te nemen met Claire via 06-25193325 (bellen, sms’en of via WhatsApp) of via het emailadres [email protected]

Reacties