Maurice de Hond roept Nederland op om naar de stembus te gaan

Foto: Fietsersbond

Op 9 oktober 2019 gaat Nederland weer naar de stembus. Wethouder Hans Buijtelaar brengt de eerste stem uit voor de gemeente Amersfoort. Vier stembussen worden geopend en voor het eerst in de geschiedenis kan men ook online een stem uitbrengen. Een stem op de Fietsstad 2020! Bekijk hier de video van Maurice de Hond.

Stem uitbrengen voor Fietsstad 2020

Woensdag 9 oktober 2019 is het verkiezingsdag. Ook Maurice de Hond roept heel Nederland op om naar de stembussen te gaan. De stembussen bevinden zich in Groningen, Amersfoort, Waalwijk en Den Haag. Deze stemlokalen zijn gevestigd in de Gazelle Experience Centers. Hier kan iedereen uit heel het land, dus niet alleen inwoners van de locaties, zijn of haar stem uitbrengen. De stembussen in Groningen, Waalwijk en Den Haag zijn geopend van 09.00 uur tot en met 15.00 uur. In Amersfoort kan men tot 17.00 uur stemmen.

Voor het eerst online stemmen

We snappen dat niet iedereen in de gelegenheid is om een stemlokaal te bezoeken. Daarom kan men ook online stemmen. Tot en met 31 oktober 2019 kan dit op www.fietsstad.nl.

Reacties