Ondernemens Keikwartier slaan handen in één

Foto: Winkeliersvereniging Keikwartier

De ondernemers in het winkelgebied Keikwartier slaan de handen in één. Door de aanstelling van nieuwe bestuurders en veel ideeën willen de ondernemers van zowel de winkels als de horecagelegenheden laten zien wat voor moois ze te bieden hebben. Via de (social) mediakanalen zal de winkeliersvereniging regelmatig vertellen welke activiteiten er worden ondernomen.

Het Keikwartier is een uniek winkelgebied in het centrum van Amersfoort. De kern bestaat uit de Arnhemsestraat, met daar omheen de Koestraat, Grote- en Kleine Haag, Achter de Arnhemsepoortwal en de Slijkpoortsteeg. Het gebied is eenvoudig bereikbaar met openbaar- en eigen vervoer, en direct verbonden met het stadshart.

De ondernemers in dit gebied onderscheiden zich door hun uiteenlopende specialiteiten, zowel binnen de horeca als retail. En in het gebied zijn vele landen en culturen vertegenwoordigd. De ondernemers staan voor persoonlijke aandacht en passie. Een bezoekje aan het Keikwartier geeft je het thuis- en wauw gevoel. Het gebied ontleent haar naam aan de historisch zwerfkei (“De Amersfoortse Kei”) gelegen aan de entree van de Arnhemsestraat.

Reacties