Nationaal Militair Museum genomineerd voor publieksprijs

Foto: NMM/AnneReitsma

Het Nationaal Militair Museum is genomineerd voor de titel ‘Leukste uitje van Utrecht 2020’ in de ANWB verkiezing ‘Leukste uitje van de Provincie Utrecht 2020’; dé publieksprijs namens 4 miljoen ANWB leden.

Leukste uitje van Utrecht

Het NMM won eerder dit jaar de titel ‘Leukste uitje van Utrecht 2019’ en sleepte daarmee het goud binnen, evenals in 2015 en 2016. In 2017 won zij zilver. De ANWB organiseert de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland en het leukste uitje van de provincie al weer voor de 10e keer. Het is dé publieksprijs namens 4 miljoen ANWB leden. Iedereen kan een stem uitbrengen. De stemronde loopt van 22 juli t/m 3 november 2019. De prijsuitreiking is in januari 2020.

Nationaal Militair Museum

Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Naast zes themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal van de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.nmm.nl of volg hen via Facebook en Twitter.

Reacties