Gezocht: mooie verhalen voor Verhalenpodium ‘Waar Gebeurd’

Waargebeurde verhalen
Foto: Henry Krul

‘Waar gebeurd’ is een verhalenpodium waar echte mensen, echte verhalen vertellen. Voor de editie van 30 juni is de organisatie op zoek naar mooie verhalen over belevenissen op of via internet. De mensen met de mooiste, grappigste of ontroerendste verhalen krijgen de kans om hun verhaal voor te dragen aan publiek. De vertellers worden hierbij geholpen door een vertelcoach.

De Amersfoortste verhalenmiddag ‘Waar Gebeurd’ is gebaseerd op het Amerikaanse ‘The Moth’, een organisatie die zich toelegt op de kunst van het verhalen vertellen. De vaak bijzondere Amersfoortse verhalenmiddagen vinden inmiddels alweer vijf jaar plaats in het KAdEcafé van het Eemhuis.

De komende editie is 30 juni. Hiervoor is de organisatie op zoek naar mooie verhalen over belevenissen op of via internet. Wie heeft via Internet de liefde ontmoet of kent een mooi Marktplaats-verhaal? Wie is online opgelicht of verslaafd geraakt aan gamen? Of wie heeft een ander mooi verhaal binnen dit thema? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via [email protected] of [email protected]

Aan ‘Waar gebeurd’ zijn vertelcoaches verbonden die mensen die wel een mooi verhaal hebben, maar nog niet eerder voor een groep hebben verteld, te helpen met de opbouw van hun verhaal. Een verhaal mag maximaal 7 minuten duren. Per verhalenmiddag zijn er zes vertellers.

Natuurlijk kunnen bezoekers ook naar de verhalen komen luisteren. De volgende editie is 30 juni van 17.00 uur tot 18.30 uur in het KAdECafé. Kosten: € 5,-. We are public-pashouders kunnen gratis naar binnen.

Reacties