Rondje van de Stad zoekt Amersfoortse makers

Rondje van de stad
Foto: Egbert Jan van Ommeren

Theatergroep De Luie Honden organiseert op zondag 15 september, tijdens de Open Monumentendagen, voor de derde keer festival Rondje van de Stad. Een tweedaags festival vol met lokale podiumkunstenaars, zowel nieuw talent als gevestigde namen.

Alle optredens zijn gratis en vinden plaats op diverse locaties in of nabij de binnenstad van Amersfoort. Het evenement biedt een afwisselende theaterroute door professionele podiumkunstenaars in monumentale gebouwen en op idyllische locaties. Dit jaar wordt ook beeldende kunst aan het programma toegevoegd.

De organisatie van Rondje van de Stad heeft via haar uitgebreide netwerk al een aantal mooie namen gestrikt, maar is nog op zoek naar Amersfoortse makers die willen deelnemen aan dit festival. Muziek, theater, literatuur, poëzie en beeldende kunst kunnen allemaal een plekje vinden op een van de mooie locaties. Iets voor jou? Stuur dan voor 12 mei een bericht aan [email protected]. Vermeld hierin wat je wilt gaan doen, wat je nodig hebt om te kunnen optreden, wat je doelgroep en je prijs is en waar de locatie waar je speelt aan moet voldoen.

Kijk voor meer informatie op www.rondjevandestad.nl

Reacties