Heropening Etos winkelcentrum Schothorst 3 april

Foto: Etos

Het Amersfoortse winkelcentrum Schothorst heeft er een aantrekkelijke winkel bij: de compleet vernieuwde Etos. De winkel heeft een inrichting volgens het allerlaatste concept gekregen. Alles ziet er eigentijds en lekker fris uit.

Woensdag 3 april gaan om 9.00 uur de deuren van de Etos weer open. Winkelmanager Corine Blauwendraat en haar medewerkers nodigen iedereen uit om langs te komen. “We zijn erg benieuwd naar wat u van onze vernieuwde Etos vindt!”

Tot en met zaterdag 6 april trakteert Etos-Schothorst op gratis producten en zijn er leuke activiteiten. Klanten krijgen bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. Op zaterdag 6 april is er een evenement dat geheel in het teken staat van make-up en verzorging. Klanten kunnen dan bij de visagist gratis een beautyadvies en een makeover krijgen.

Gezondheidsproducten

De vernieuwde Etos heeft een mooie afdeling met make-up en geuren. Het aanbod omvat allerlei producten van verschillende merken. “Via een touch up laten we je ook graag zien hoe je een product zelf kunt toepassen”, vertelt Corine Blauwendraat. De winkel biedt tevens een groot assortiment gezondheidsproducten, met voor elke portemonnee een ruime keuze. Klanten vinden er onder andere vitamines, supplementen, pijnstillers en allerlei benodigdheden voor wondverzorging. “Onze medewerkers zijn gediplomeerd en kunnen u over de gezondheidsproducten veel vertellen.”

Reacties