Wonen in het Leusderkwartier mogelijk vanaf tweede helft 2020

Vrijdag 29 maart start de verkoop van negen moderne villa’s in de luwte van de Galvanistraat in de wijk Leusderkwartier in Amersfoort. De start verkoop vindt uitsluitend online plaats via www.villa-nove.nl. Trebbe verkoopt en Trebbe-deelneming Bouwbedrijf Van den Hengel realiseert Villa Nove, de oplevering staat gepland voor de tweede helft van 2020.

Villa Nove, de woningen

Villa Nove bestaat uit negen moderne, luxe woningen die speels verspreid liggen in een parkachtige omgeving, omsloten door een historische houtwal. De woningen; vier geschakelde woningen en vijf vrijstaande bungalows, staan prachtig gesitueerd rondom een gezamenlijke brink. Hier woont u ruim en vrij, maar ook met de gezelligheid van uw buren nabij. Elke woning heeft een eigen, grote patiotuin met veel privacy en vrij uitzicht op het park rondom. De vier luxe geschakelde woningen, met een woonoppervlak van circa 169 m² en 172 m², komen bij de entree van het plan. Achter deze riante woningen komen vijf luxe bungalows met een woonoppervlak van 200 vierkante meter.

Villa Nove in het Leusderkwartier

De rustige enclave aan de Galvanistraat ligt op een prachtige locatie in de wijk Leusderkwartier in Amersfoort: een chique, stadse wijk met veel groen die de buurt allure geeft. En ook fijn: alles wat het leven leuk maakt, is dichtbij! Heerlijk wandelen of fietsen in bosgebied Nimmerdor of winkelen in de meest veelzijdige winkelstraat van Amersfoort; de Leusderweg. Voor al uw dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen kunt u hier uitstekend terecht. Met de auto zit u vanuit de wijk snel op de A28.

Meer informatie?

Meer informatie vindt u op www.villa-nove.nl. Vanaf 29 maart 12.00 uur vindt u hier de verkoopbrochure en kunt u zich inschrijven op de woning(en) van uw voorkeur. De inschrijving voor de woningen is uitsluitend digitaal en sluit op donderdag 11 april om 24.00 uur. 12 april worden de geïnteresseerden geïnformeerd over eventuele toewijzingen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de makelaar of een verkoopbrochure bij hen ophalen. Woonvast Makelaars, www.woonvast.nl, 033 422 10 10.

Reacties