Open dag Verpleeghuis en Woonzorgcentrum De Lichtenberg

Foto:

Op zaterdag 16 maart van 11.00- 15.00 uur zetten Verpleeghuis en Woonzorgcentrum De Lichtenberg, onderdeel van Beweging 3.0, de deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn.

In diezelfde week (op 15 en 16 maart) vindt ook NL Doet plaats. Op de open dag kunt u een kijkje nemen bij onze locaties en bent u van harte welkom om te zien wat wij zoal doen en voor wie. Wij heten u van harte welkom op beide locaties voor activiteiten en workshops met een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Open dag

Deze open dag is voor zowel familie en bekenden van bewoners, omwonenden en vrijwilligers, maar ook voor mensen die graag in de zorgbranche zouden willen werken, of vrijwilliger zouden willen worden. Er is een rommelmarkt, informatiekraampjes en verschillende interactieve demo’s en workshops van zorgtechnologie en spellen, omlijst door muziek. Kortom: kom en zie, hoor, ruik, proef en ervaar de sfeer van Verpleeghuis en Woonzorgcentrum De Lichtenberg en ontdek wat je als naaste of als vrijwilliger met onze bewoners kunt ondernemen.

Week van Zorg en Welzijn en NL Doet

De open dag wordt gehouden tijdens De Week van Zorg en Welzijn. Deze week heeft als doel om iedereen kennis te kunnen laten maken met de sector zorg en welzijn. Daarnaast is deze week ontstaan om te laten zien wat er zich afspeelt op de werkvloer, welke innovatieve technieken er worden gebruikt en hoe leuk, uitdagend en vooral hoe belangrijk het werk in de zorg is.

NL Doet is de jaarlijkse vrijwilligersactie van het Oranjefonds, de grootste van Nederland! Ook verpleeghuis en woonzorgcentrum De Lichtenberg doen mee aan NL Doet. Heb je wat uurtjes over en vind je het leuk om iets voor een ander te betekenen? We kunnen nog hulp gebruiken bij de open dag of bij het beplanten van plantenbakken voor de Dagbehandeling! Je kunt je hier voor opgeven via https://www.nldoet.nl/

Meer informatie

U kunt contact opnemen met: Sophie van Cappellen, coördinator welzijn en vrijwilligers van het verpleeghuis: 06-42559232 of Corrie Kamphuis, coördinator welzijn en vrijwilligers van het woonzorgcentrum: 06-10297112.

Reacties