Honderdjarig INretail trakteert

INretail bezoekt op dinsdag 13 november Amersfoort
Foto: INretail

INretail bezoekt rond 16 november honderden winkels in heel Nederland en trakteert ondernemers en hun teams op een verrassing. De brancheorganisatie haakt aan op de landelijke Dag van de Ondernemer van MKB Nederland.

INretail toont met haar actie dat winkels de echte smaakmakers van Nederland zijn. Het is tegelijk een van de feestelijke activiteiten rond het honderdjarig bestaan van de branchevereniging.

Als vertegenwoordiger van non-food winkels vindt INretail het belangrijk dat er politieke en maatschappelijke aandacht is voor alle keihard werkende winkelondernemers in ons land. Dagelijks vinden zij oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen en altijd is hun focus een tevreden klant.

Een team van INretail regioadviseurs brengt op en voorafgaand aan 16 november in alle provincies bezoeken aan woon-, mode-, schoenen- en sportwinkels. Op dinsdag 13 november bezoekt regioadviseur Sebastian Galjaard winkelondernemers in het centrum van Amersfoort.

Iedere retailer bouwt mee aan de unieke sfeer van winkels, winkelstraten en -gebieden. Samen zorgen ze ervoor dat miljoenen mensen dagelijks shopplezier beleven en honderdduizenden mensen kunnen werken in winkels in de regio, de Randstad, op woonboulevards en in de binnenstad. Op de landelijke Dag van de Ondernemer èn in het kader van haar honderdjarig bestaan vestig INretail daar graag de aandacht op.

Reacties