Bakkerij Neplenbroek opent in Amersfoort

Foto:

Bakkerij Neplenbroek opent op zaterdag 3 november op feestelijke wijze zijn winkel aan de Leusderweg 85 te Amersfoort. De jonge ondernemers Tim en Nancy gaan zich inzetten om de lekkerste broodjes en croissantjes te bakken en het mooiste gebak te presenteren.

Inwoners van Amersfoort kunnen blij zijn met deze aanwinst in het winkelgebied. Aan het enthousiasme van het personeel gaat het in ieder geval niet liggen, ‘’We kunnen niet wachten om hier in Amersfoort mensen van onze broodjes te laten smullen!’, aldus Tim en Nancy. Bij Bakkerij Neplenbroek gebeurt het allemaal; mengen, kneden, bakken en natuurlijk proeven. Van versgebakken brood tot een stuk gebak tot een heerlijk kopje koffie, het is er allemaal!

Tijdens de opening van de nieuwe winkel worden er flyers uitgedeeld om de komst van Bakkerij Neplenbroek aan te kondigen. Ontvang je zo’n flyer, dan kun je een gratis croissant of een kopje koffie komen halen. Vergeet dus vooral niet op 3 november een bezoekje te brengen aan de Leusderweg 85 om zelf de heerlijkheid te proeven

Bakkerij Neplenbroek
Leusderweg 85
www.neplenbroek.nl

Reacties

Cookieinstellingen