Dakterras kinderafdeling Meander aangekleed

Oplevering dakterras Meander Medisch Centrum
Foto: Meander Medisch Centrum

Op het dakterras van de kinderafdeling van Meander Medisch Centrum zijn bijzondere doeken opgehangen. De doeken zijn gemaakt door kinderen van basisschool De Biezen in Hoogland. Zij hadden tijdens de Hooglandse Wintersferen de wens geuit om iets leuks te verzinnen voor de zieke kinderen. Samen met de Vrienden van Meander werd gekozen voor een metamorfose van het dakterras.

Dankzij een aantal mooie donaties konden er 26 prachtige doeken worden gerealiseerd. De bijzondere kindertekeningen zijn afgewisseld met mooie illustraties van Marit Törnqvist uit het boekje ‘Vaar je mee’, een gedichtenbundel die alle baby’s die in Meander Medisch Centrum worden geboren, mee naar huis krijgen als aandenken.

De Vrienden van Meander wil – namens alle kinderen in Meander – de leerlingen van de Biezen, Hooglandse Wintersferen, en alle donateurs bedanken dat zij dit mogelijk hebben gemaakt.

De Vrienden van Meander is een stichting die zich inzet voor projecten die ten goede komen aan patiënten en bezoekers van Meander Medisch Centrum.

Reacties