Heropening theetuin Heyligenberg

Foto:

Achter de oude muur van buitenplaats De Heyligenberg bij het Lockhorsterbos schuilt een historische tuin. Vanaf 16 juli wordt deze prachtige plek weer opengesteld voor een kopje thee of koffie met gebak, ijs, quiche, soep, groente uit de tuin of de dagelijkse biologische boodschap.

Opendag 14 juli
Op zaterdag 14 juli 11.00-16.00 uur is er een opendag ter kennismaking met de nieuwe theetuin Heyligenberg. Kom proeven van biologische lekkernijen op het terras. Direct uit de tuin of van leveranciers uit de streek. Kijk rond in de biologische winkel of maak een culinaire wildplukwandeling met Elsje Bruijnesteijn.

Dependance biologische winkel 
In samenwerking met biologische, verpakkingsarme winkel De Nieuwe Graanschuur aan de Bloemendalsestraat 19, is een kleine biologische winkel ingericht. Naast de groenten uit eigen tuin, zijn hier de dagelijkse basisbehoeften verkrijgbaar. Op weg naar huis kan zo nog even een kant-en-klaar maaltijd van de cateraars worden afgehaald of bijvoorbeeld rijst en chocola gekocht.

Dagelijks open
Theetuin Heyligenberg is een idyllische plek aan de Heiligenbergerbeek. Het is nog in ontwikkeling, maar biedt nu al tal van mogelijkheden. Van een heerlijk ontspannen picknick tussen de fruitbomen, een feestje op het terras of bijvoorbeeld een workshop wildplukken.

Theetuin Heyligenberg is vanaf 16 juli dagelijks geopend. Van woensdag t/m zondag van 10.30-18.00 uur. Op maandag en dinsdag is alleen de winkel geopend (17.00-19.00 uur). Voor actuele informatie: www.theetuinheyligenberg.nl

Reacties