Knoppers nieuwe hoofdtrainer ZV Hoogland

Foto: ZV Hoogland

Frank Knoppers wordt de nieuwe hoofdtrainer van Zwemvereniging Hoogland en volgt daarmee Dick Kampman als interim-hoofdtrainer op. De 36-jarige Leusdenaar was eerder een aantal seizoenen hoofdtrainer bij de zwemafdelingen van De Haaien Leusden en AZC De Amer. De Hooglandse eersteklasser heeft Knoppers voor één seizoen vastgelegd, met een optie voor nog een seizoen.

Bij ZV Hoogland krijgt Knoppers de beschikking over een ervaren zwemselectie. Met zwemmers als Stephan Putman, Bas Dries, Anne-Irene Ducheine, Myra Smulders en Yuri van Omme herbergt de vereniging diverse NK-deelnemers, terwijl ook de jeugd en junioren met talenten als Tim Tielkemeijer en Rhodee van den Ham zich steeds nadrukkelijker op het hoogste niveau laten gelden. Knoppers, die zijn functie als hoofdtrainer bij the Highlanders combineert met zijn werk als senior beleidsadviseur bij de gemeente Bunschoten, heeft de opdracht meegekregen de club als breedtesportvereniging verder te ontwikkelen.

Rutger Stam, voorzitter van ZV Hoogland, is erg blij met het aantrekken van Knoppers. “Knoppers is een ervaren coach die al veel mooie resultaten heeft behaald. Met de combinatie van presteren en plezier past hij uitstekend in het profiel van hoofdtrainer bij onze vereniging, en denken wij al onze zwemmers op een goede manier te kunnen bedienen. Wij kijken nu al uit naar de start van het nieuwe seizoen.”

Reacties