VUE Amersfoort opent 1 juni weer de deuren

Foto: VUE

Na twee maanden verbouwen opent bioscoop Vue Amersfoort op 1 juni weer de deuren. In navolging van de vestiging in Den Bosch is het ‘Grand Theatre’ in Amersfoort de tweede bioscoop in Nederland die nu volledig bestaat uit DeLuxe stoelen.

Alle zalen van Vue Amersfoort zijn voortaan uitgerust met luxe, elektrisch verstelbare stoelen waarmee de filmliefhebber zelf de stand kan bepalen. Zo kan men voortaan met de benen omhoog tot bijna ligstand van films genieten in de vernieuwde bioscoop. De eerste week van juni viert Vue Amersfoort de heropening met een actie waarbij een filmbezoek slechts 6 euro kost. Er is elke dag een themafeestje en popcorn is verkrijgbaar voor 1 euro. Vanaf 12 juni start Vue in Amersfoort met de ‘Super Tuesday’.

Super Tuesday

Op de Vue Super Tuesday kunnen bioscoopbezoekers vanaf 12 juni elke dinsdag naar de film voor slechts 6 euro en is verse popcorn voor 1 euro verkrijgbaar. Theatermanager Kees Bilker: “Hiermee wordt de openingsactie in de eerste week van juni nog even doorgezet. We nodigen iedereen uit om de vernieuwde bioscoop te komen bewonderen en voortaan films op deze ultiem relaxte manier te bekijken”.

De verbouwde bioscoop in Den Bosch, die net als Vue Amersfoort ook volledig met DeLuxe stoelen is uitgerust, opende in april al de deuren. Bioscoopbezoekers zijn hier heel enthousiast over de nieuwe zalen, stoelen en verbouwde bioscoop.

Reacties