Klimparcours in DierenPark Amersfoort niet af voor meivakantie

Net voor de start van de meivakantie heeft DierenPark Amersfoort een probleem. “Dit jaar waren wij van plan om weer een nieuw deel van de Klim Alles-route aan te leggen, maar ik ben bang dat wij dit niet op tijd af hebben voor de meivakantie”, laat ontwerper Erik van Vliet weten.

Van 28 april tot en met 13 mei vindt in de Amersfoortse dierentuin de Klim Alles-vakantie plaats. “Tijdens deze vakantie staat onze Klim Alles-route centraal,  via deze route loop men met een touwbrug boven beren, duik je op tussen leeuwen en vaar je met een fietsbootje langs giraffen, maki’s en zebra’s”, legt de ontwerper van het dierenpark uit. Het nieuwe klimparcours voor deze vakantie is dus nog niet af, maar hier heeft Erik een oplossing voor. “Bij het laatste onderdeel vragen wij alle kinderen om deze vakantie te helpen.”

“Trek een bouwhesje aan, zet je bouwhelm op en kom ons helpen om de routes door het dassenhol en over de modderpoel met neushoorns af te maken”, vervolgt Erik. “Met een goede samenwerking overwinnen onze bezoekers de obstakels die je onderweg tegenkomt. Let wel op, want je wilt natuurlijk niet belanden in de vijver tussen de krokodillen…”. Het bouwterrein mag alleen tijdens de meivakantie in groepjes onder leiding van de opzichter worden betreden in DierenPark Amersfoort.

Reacties