1 april!

Foto: Publiek domein

Het is niet alleen eerste Paasdag, het is ook nog eens 1 april. De dag dat mensen elkaar voor de gek houden. Ook bedrijven doen hier graag aan mee. De 1 aprilgrap leeft en sommigen maken het met realistische filmpjes wel heel geloofwaardig.

Wij zetten de leukste grappen voor je op een rijtje. Welke grappen werden op jou losgelaten?

ObstaclerunAmersfoort

Negen opblaasbare obstakels, die blazen zich niet vanzelf op! Dus was de organisatie van ObstaclerunAmersfoort nog op zoek naar opblazers. Vanwege de milieucertificering wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke lucht voor de obstakels. Aan elk obstakel zijn 15 speciale slangen met orthothermische mondstukken verbonden, waaraan 30 vrijwilligers om de beurt 5 minuten blazen.

Audi

Audi komt met een ‘downsizing assistant’ die het chassis van de auto tot 15 procent laat krimpen om in een krappe parkeerplaats te passen.

Audi downsizing Assistent.

Verabschieden Sie sich von zu kleinen Parklücken. Ab Januar 2019 wird das Einparken zu Ihrer Lieblingsbeschäftigung. Mit dem Audi downsizing Assistenten lässt sich die Länge des Fahrzeugs bis zu 15% verkleinern. #downsizing

Geplaatst door Audi Österreich op zaterdag 31 maart 2018

NS gaat manueel fluiten

De conducteurs krijgen sinds enkele maanden les in het manueel fluiten. Want stel dat ze hun fluitje (die niet meer worden geproduceerd) kwijt raken, dan moeten ze toch een signaal kunnen geven!

De cursus Manueel Fluiten is lastiger dan je denkt

Sinds september volgen al onze conducteurs de cursus ‘Manueel Fluiten’. Kapotte of verloren fluiten worden vanaf 1e Paasdag namelijk niet meer vervangen. Carola neemt je mee op deze bijzondere cursusdag, maar het blijkt geen fluitje van een cent.

Geplaatst door NS op donderdag 29 maart 2018

Stressvrij en een goeie bui

Comedian Jochem Myjer gaat een keuzevak geven aan de Universiteit Leiden. In het vak ‘Geen paniek – Stressvrij door je studententijd’ helpt Myjer studenten hun drukke bestaan relativeren.

Chocola hoort erbij

Burger King introduceert een nieuwe versie van de Whopper: The Cocolate Whopper, van chocolade en gesuikerde ingrediënten.

Chocomel spray tan

Hij is gek van de ‘vrouwtjes’. Dat liet Tim wel zien in Temptation Island. Dus hij ziet het nieuwe product van Chocomel wel zitten!

Zuivelhoeve zoekt testteam

De zuivelhoeve, bekend van diverse zuivelproducten, zoekt een testteam voor een nieuwe smaak van de Boer’n yoghurt, met de Spaanse likeur Liqor 43, maar maakte vandaag bekend dat het om een 1 april grap gaat. Maar… Wie op de facebookpagina onder het bericht de leukste reactie achter laat, maakt wel kans op 43 zuivelproducten van de Zuivelhoeve. En dat is, als het goed is, geen grap!

Efteling en Maxi Cosi slaan de handen ineen

De Python is na een grondige verbouwing dit weekend weer geopend. En nu ook toegankelijk voor de allerkleinste Eftelinggasten!

Baby's in de Python

Efteling introduceert samen met Maxi-Cosi NL: baby’s in de Python!

Geplaatst door Efteling op donderdag 29 maart 2018

Rexona

Rexona deed onderzoek: vrouwen zweten onder hun rechteroksel significant meer dan onder de linkeroksel. Dit zou komen door de hormoonhuishouding. Daar werd een speciaal product voor ontwikkeld: een nieuwe antitranspirant-deodorantroller met twee kanten, waarvan “elke kant geoptimaliseerd is voor de specifieke behoefte van iedere oksel”.

Eager people

Heeft u een passieve collega die wel eens wat extra beweging kan gebruiken? Eager People komt met een uitlaatservice, compleet met tuigje in de juiste maat en stevige riem. De collega wordt aangelijnd en mee nar buiten getrokken voor een beetje frisse lucht.

 

En verder

Duurzame bouwmarkt Eco-Logisch start een experiment met mensenhaar als isolatiemateriaal. Het haar krijgt daarmee zijn oude functie terug om ons warm houden. Het bedrijf roept op je haren op te sturen!

Shell start als eerste bedrijf ter wereld met Mood Detection-technologie aan de pomp. Terwijl de klant de auto voltankt, wordt (na goedkeuring) door speciale software het humeur gedetecteerd en een barista-koffie gekozen.

Afvalinzamelaar Van Kaathoven lanceert ‘met trots’ de Afval Aroma’s, een parfumlijn met geuren als ‘Gemaaid Gras’, ‘Hout Couture’, ‘Rest is Best’ en ‘Eau de Frietvet’. Ze bestaan uit natuurlijke ingrediënten rechtstreeks afkomstig uit de vuilniswagen.

KNGF Geleidehonden gaat een proef houden met leugendetectiehonden. De proef moet uitwijzen of de honden in staat zijn de leugen van de waarheid te onderscheiden via iemands lichaamsgeur.

Reacties