Hudson’s Bay opent deuren in Amersfoort

Foto: Hudson's Bay

Na lang wachten opent Hudson’s Bay in het voormalige pand van V&D op 15 maart de deuren.

Ook in Enschede wordt deze maand een vestiging geopend en in april volgt de opening van de Hudson’s Bay in Haarlem. Op elke locatie wordt een feestelijke opening georganiseerd om gasten te verwelkomen voor deze nieuwe Hudson’s Bay-ervaring. Hudson’s Bay opende in september 2017 voor het eerst tien warenhuizen in grote steden in heel Nederland.

Stefaan Le Clair, General Manager Hudson’s Bay Nederland en Galeria Inno België: “We zijn zeer verheugd op meer locaties in Nederland Hudson’s Bay-warenhuizen te openen en de Nederlandse consument kennis te laten maken met ons Hudson’s Bay-concept. Sinds de eerste openingen hebben wij de winkelervaring verder ontwikkeld om aan te blijven sluiten bij de wensen van de consument. Ik kijk er naar uit samen te werken met het team, terwijl we ons voorbereiden op de openingen van onze locaties in Enschede, Amersfoort en Haarlem.”

De Hudson’s Bay in Amersfoort is gevestigd in het voormalige gebouw van V&D aan de Utrechtsestraat. Het gebouw is volledig gerenoveerd en telt 12.000 m2 winkelplezier.

Reacties

article
20458
Na lang wachten opent Hudson’s Bay in het voormalige pand van V&D op 15 maart
https://amersfoort.nieuws.nl/nieuws/20458/hudsons-bay-opent-deuren-amersfoort/
2018-03-11T20:01:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/16/2018/03/11195849/hudson_image.jpg
Amersfoort, Hudson's Bay, opening
Nieuws