Obstakels van Obstaclerun Amersfoort bekend!

Op Tweede Paasdag barst het sportieve geweld los in de binnenstad van Amersfoort met de Obstaclerun Amersfoort. Het parcours voor de 2,5 en 4 kilometer is bekend, evenals de obstakels!

De Obstaclerun Amersfoort is geschikt voor het hele gezin. Samen leg je een parcours van 2,5 of 4 kilometer af door de binnenstad van Amersfoort en ga je over 8 of 9 opblaasbare obstakels. Welke obstakels je waar tegen gaat komen is nu bekend gemaakt. Zo tref je op de Appelmarkt de CrossFit, staat op de Hof de Double Base Jump of Hills, trotseer je op de Lieve Vrouwekerkhof de Megaballs en zoek je op het Eemplein je weg door het doolhof.

De start en finish zijn op het Eemplein. Wie geen genoeg kan krijgen van al het geklauter kan op het Eemplein nog de klimwand beklimmen of nog nagenieten met wat te eten of drinken bij Zandfoort aan de Eem.

Deelnemers worden geadviseerd om sportieve kleding te dragen, bij voorkeur een lange broek en lange mouwen ter bescherming van schuurplekken op de obstakels en sportschoenen. Draag geen scherpe voorwerpen en sieraden.

Lees ook:
– Obstaclerun door de binnenstad

Reacties