Intocht Sinterklaas in Vathorst

Foto ter illustratie
Foto: Publiek domein

Zaterdagavond 25 november komt Sinterklaas met de boot aan in Vathorst. Vergeet je niet jouw geknutselde slaapmijter mee te nemen?

Na een vaartocht legt Sinterklaas rond 18.00 uur aan in de Markenhaven. De vaarroute loopt als volgt: Durgerdamhaven – Weteringkade – Gaastgracht – Hardewijkkade – Huizenkade – Muidenkade – Voldendamkade – Laak – Urkgracht – Schellingwoudegracht – Markenhaven. Daarna volgt er een looproute via Markenhaven – Kolhornkade – Huizenkade – Hardewijkkade – Weteringkade – Oversteken rotonde 8 – Vrouwenpolder – Leeghwater.

Maar waar is de slaapmijter van Sinterklaas? Piet Paniek is in paniek en heeft alle cadeautjes uit- en weer ingepakt op zoek naar de mijter. Maar hij heeft hem nog steeds niet gevonden… “Ik ben zelfs stiekem in de stuurhut geweest maar ook daar lag hij niet. Ik hoop dat jullie zoveel slaapmijters hebben gemaakt dat we er genoeg hebben. Willen jullie alsjeblieft nog meedenken waar we de slaapmijter misschien kunnen vinden. Ik ga snel weer verder zoeken en pssstttt stil zijn want Sint mag het niet weten.”

 

Reacties

Cookieinstellingen