AirMighty Klassieke VWs Carwash Night #4

Foto:

Als afsluiter van het oldtimerseizoen is het op zaterdagavond 28 oktober tijd voor de 4e editie van de ‘AirMighty Carwash Night. Deze vindt plaats bij de MacCarwash op het bedrijventerrein Calveen in Amersfoort-Noord en start om 19.30 uur.

Er zijn foodtrucks aanwezig voor een hapje en een drankje. Het belooft wederom een gezellig drukke avond te worden. Langzaamaan begint dit evenement steeds meer internationale bezoekers te trekken en verwachten we naast Nederlandse klassieke luchtgekoelde VWs ook bezoek vanuit België en Duitsland! Verder is er muziek en zal er een aantal VW gerelateerde standjes aanwezig zijn.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de MacCarwash, AirMighty Megascene en Centrum Garage Amersfoort. Mede door deze partijen zal de toegang voor zowel deelnemers als bezoekers aan het evenement geheel gratis zijn. Deelnemers kunnen hun klassieke Volkswagen wassen, cleanen en vervolgens parkeren op het terrein van de MacCarwash, om vervolgens te kunnen genieten van al het moois dat er die avond de parade zal passeren.

Ook u bent welkom! Kom langs, laat u inspireren en geniet van de altijd gezellige sfeer tijdens deze VW meetings. Dit levert leuke vragen en zo ook mooie verhalen op. Bezoekers kunnen een gratis parkeerplek vinden elders op het bedrijventerrein.

Meer informatie is te vinden op de website www.airmighty.com

Reacties