A1 nachtelijke afsluitingen tussen Bunschoten-Spakenburg en knooppunt Eemnes

Foto: Provincie Utrecht

Rijkswaterstaat werkt van vrijdag 20 oktober tot en met zondag 22 aan de A1 in beide richtingen tussen Bunschoten-Spakenburg en knooppunt Eemnes. Aannemerscombinatie 3Angle voert de werkzaamheden in de nacht uit voor de verbreding van de A27 en de A1.

Omleidingen
Weggebruikers richting knooppunt Eemnes worden omgeleid over Amersfoort via de A28 en A27. Richting Bunschoten-Spakenburg worden weggebruikers in tegengestelde richting omgeleid over Utrecht via de A27 en A28. Digitale borden boven en langs de snelweg geven de omleidingsroute aan voor het doorgaand verkeer. De extra reistijd is ongeveer 15 minuten. De rijrichtingen van de A1 tussen  Bunschoten-Spakenburg (Amersfoort) en knooppunt Eemnes (Hilversum) worden niet tegelijk afgesloten. In verband met de  afsluitingen van de rijbanen worden voorafgaand op de betreffende avonden al enkele opritten afgesloten.

Overzicht data en tijden nachtelijke afsluitingen
Vrijdag 20 oktober op zaterdag 21 oktober de A1 richting knooppunt Eemnes (Hilversum)

  • De A1 van Bunschoten-Spakenburg richting knooppunt Eemnes is afgesloten van 00.30 uur tot 07.30 uur.

Zaterdag 21 oktober op zondag 22 oktober de A1 richting Bunschoten-Spakenburg

  • De A1 van knooppunt Eemnes richting Bunschoten-Spakenburg is afgesloten van 23.30 uur tot 08.00 uur.
  • De verbindingsboog in knooppunt Eemnes van Almere naar Amersfoort is afgesloten van 21.00 uur tot 09.00 uur.
  • De verbindingsboog in knooppunt Eemnes van Utrecht naar Amersfoort is afgesloten van 23.00 uur tot 08.00 uur.

Werkzaamheden
De oude portalen (dragers met matrixborden) worden verwijderd en vervangen door nieuwe.  Verder worden betonnen barriers (afscheidingen) geplaatst waarachter de wegwerkers straks veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren om de verbreding van de A1 van 2×2 naar 2×4 rijstroken te realiseren. Na het weekend is de verkeerssituatie op de A1 gewijzigd.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de verbreding van de A27/A1? Ga dan naar www.verbredinga27a1.nl. Daar kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief via de nieuwspagina. Op de website vindt u ook de hinderkalender. Zo blijft u op de hoogte van hinder gevende werkzaamheden in de buurt. Voor reisinformatie, check kort voor vertrek de laatste informatie over uw route opwww.vananaarbeter.nl.

Reacties